11 Mayıs 2014 Pazar

Haydi Rastgele














İtalya’nın başkenti Roma’da bir kilise şeytan çıkarma kursları vermeye başlamış.

Başta öğretmenler, doktorlar ve avukatlar olmak üzere yüzlerce kişi de başvurup kurs almaya başlamışlar.

Gazete de haberi okuyunca önce bir film senaryosu sandım, ama değildi. Üstelik bu kursu alabilmek için 250 euro da üste veriyorlardı.

Bu kurs hristiyanların yaşadığı tüm dünya memleketlerine yayılır ve önü alınamaz bir durum haline gelir. Çünkü bu iş tutar, sonuçta işin içinde din ve para var. 

Nasıl olsa bir kişinin içinden çıkan şeytan, boş duracak hali yok ya başka birinin içine giriyordur. Bu işin kursunu alan kişilerde bu kursu boşuna almıyordur. Şeytanı çıkarmak için bir emek veriyor ve bu emeğin karşılığını da alacaktır.

Yani kilise ve kursiyerler bu işten karlı çıkacak anlaşılan. Bu işten karlı çıkacak olan sadece onlar değil, içine şeytan kaçan kişiler de mutlu olacak. Şeytandan kurtulmuş olacaklar. 

Kiliseler ve kursiyerler için yeni iş alanları açılacak anlaşılan. Kiliseler resmi bir kurum olmasa da aldıkları ücretin bir kaydını tutup, aldıkları ücretin faturasını da vereceklerdir. Fatura vereceklerine göre vergi de vereceklerdir. Bakın devletinde karı oldu.

Hiç değilse olay resmileşir, biz de ki gibi cin çıkarıyorum diyen üfürücükler türemez. Diplomalı ehiller yetiştirilir. Bu işin üniversitesi bile açılır demedi demeyin.

İlizyonistler şapkadan tavşan çıkara çıkara bu işin üniversitelerde kürsüleri açıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder